Rödbetspaj med getost och keso

IMG_4276

Ingredienser 
0,5 dl grovt rågmjöl (eller annat mjöl)
2 dl rismjöl (eller annat mjöl)
1 tsk chiafrön eller linfrön
1/2 tsk torkad timjan
2-3 msk olivolja/matolja
1/2 dl kallt vatten
en nypa salt

4 kokta rödbetor
4 ägg
250 g keso
salt/peppar
getost
1 ekologisk citron

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen i en skål och tryck ut den lägst med kanten på en pajform. Skiva två rödbetor och ber ut dessa i pajformen. Blanda ihop äggstanningen i en skål: ägg, keso, salt/peppar och häll det i mitten av pajformen. Skiva över två rödbetor till och fördela önskad mängd getost över. Skiva en citron och lägg över pajen, krydda med timjan. Sätt in pajen i ugnen i 35 minuter. 

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s