Quinoapasta med sojastrimlor och blomkål

Perfekt snabbmat 🙂 En vegetarisk rätt med glutenfri quinoa-pasta. Grymt goda smaker – och den görs på ett kick!

IMG_4283 IMG_4290

Ingredienser
250 g quinoapasta
175 g kryddade sojastrimlor
1 blomkålshuvud
1 gul lök
gräslök och persilja (torkad eller färsk)
örtsalt, svartpeppar, chilipulver
solrosfrön
chevréost att toppa med

Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Hacka och stek den gula löken i lite olja tills den är mjuk. Tillsätt sojastrimlorna och solrosfrön och stek en stund till. Krydda. Hacka blomkålen i bitar och stek den tillsammans med löken och sojastrimlorna. Tillsätt torkad eller färsk gräslök och basilika och krydda med örtsalt, svartpeppar och chilipulver. Blanda ihop pastan med resten när den kokat klart. Toppa med chevréost innan servering.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s