Apelsinpannkakor

Jag åt detta till middag, men det funkar ju lika bra som lunch eller lyxfrukost!

IMG_3975 IMG_3976 IMG_3977

Ingredienser (2 pannkakor)
1 dl grovt rågmjöl
1 msk kokosmjöl
en nypa salt
1/2 tsk bakpulver
2 msk kvarg
1 ägg
skal och saft från 1/2 apelsin
1/2-1 dl vatten

Blanda alla torra ingredienser i en skål och rör ner resterande ingredienser. Stek pannkakorna i lite olja tills de fått fin färg på båda sidorna. Serveringsförslag: apelsinklyftor, en klick kvarg, hallon och gojibär.

Annonser

1 kommentar

Filed under Frukost, Middag/lunch

One response to “Apelsinpannkakor

  1. Jan Westerberg

    Fantastiskt, hur kommer du på alla dessa goda recept? Det är verkligen imponerande! Och vilken fin teckning på dig!! /Matvraket

    Skickat från min iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s