Rabarberkompott med rostad kokos

En god, enkel efterrätt som går snabbt att göra!

IMG_3959

Ingredienser

1-2 msk honung
2-3 dl rabarber i små bitar
kardemumma
1/4 tsk vaniljpulver

kokosgrädde
vaniljpulver

1 dl riven kokos
2 tsk kokossocker (eller annan sötning)
2 tsk olja

Gör så här
1. Sjud rabarber, honung, vaniljpulver och kardemumma i en liten kastrull tills det blir en ”mosig” konsistens. Smaka av med ev mer honung.
2. Blanda riven kokos med kokossocker och olja, och rosta i en förvärmd stekpanna utan fett
3. Låt rabarberblandningen svalna något, och fördela den i två glas. Lägg över kokosgrädde (som blandats med vaniljpulver) och toppa med den rostade kokosen.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Godsaker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s