Banan- och kardemummavåfflor

Superenkla och GODA våfflor som bara innehåller tre ingredienser!

DSC00298DSC00303

För två våfflor: Mixa 1 banan med 2 ägg och lite kardemumma. Värm våffeljärnet, häll ner en klick kokosolja/matolja och grädda våfflorna tills de fått fin färg.  Servera med kokosflarn, tinade hallon och turkisk yoghurt/kvarg blandat med lite honung och vaniljpulver.

Annonser

1 kommentar

Filed under Frukost, Middag/lunch

One response to “Banan- och kardemummavåfflor

  1. Axel

    Grymt… Går ju även bra att steka i vanlig stekpanna. Oavsett är det exeptionellt gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s