Vegetarisk och glutenfri lasagne

DSC00281 DSC00283

Ingredienser
quornfärs
tacokrydda (utan socker och tillsatser från Spicemaster)
2 små röda lökar (eko)
glutenfria lasagneplattor
1 förpackning sojagrädde oatly
fetaost
salt, peppar
torkad basilika
svartpeppar
toppa med passerade tomater (eko), persilja och ost

Gör så här
1. Stek quornfärs med hackad lök. Krydda med salt, basilika, svartpeppar och tacokrydda. Tillsätt matgrädde och låt puttra någon minut.
2. Varva sedan lasagneplattor med färsen och strö över lite fetaost mellan varje lager. Toppa med passerade tomater, persilja och ost. Placera i mitten av ugnen i ca 40 minuter.
3. Servera med en god kall sås (gjorde min på turkisk yoghurt, pressad citron, grönkål, lökpulver och örtsalt) och tomater.

Annonser

1 kommentar

Filed under Middag/lunch

One response to “Vegetarisk och glutenfri lasagne

  1. Axel

    Detta såg smakfullt ut! Den rätten beställer jag nästa gång vi ses. Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s