Enkelt knäckebröd

DSC00111

Knäckebröd (1 plåt)
1 dl majsmjöl
1 dl rismjöl
1/2 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1/2 dl matolja
1/4 tsk salt
2 dl kokande vatten

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla ingredienser och rör till sist ner ner kokande vatten. Tryck ut smeten tunt på ett bakplåtspapper med hjälp av plastfolie. Placera i mitten av ugnen i en timme. Bryt i bitar när de svalnat och ät dem som de är eller med pålägg.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Bröd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s