Ugnsbakad gröt med hallonsås

Mmm ny frukostfavorit..

DSC00031DSC00035DSC00036

Ingredienser
1/2 banan
1/2 tsk bakpulver
3/4 dl fiberhavregryn
3 msk vatten
2 msk kvarg eller yoghurt
1 ägg
1 msk jordnötssmör
1/2-1 msk sötning (honung, stevia eller kokossocker)
en nypa vaniljpulver (kan uteslutas)

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop alla ingredienser och placera gröten i en ugnssäker form i 10 minuter i mitten av ugnen. Servera med hallonsås (kvarg blandat med mosade hallon och lite sötning).

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s