Små cheesecakes

En lättlagad och fräsch efterrätt fri från gluten, laktos och raffinerat socker.

IMG_0900
IMG_0903

Små cheesecakes (4 stycken)
1 förpackning kokosgrädde
3 msk laktosfri cream cheese
2 tsk honung eller agave
1/2-1 tsk ekologiskt vaniljpulver
bitar av -> quinoachoklad
hallon/andra bär
1-2 passionsfrukter

Beskrivning
Blanda 1 förpackning kokosgrädde (bara det ”tjocka” i förpackningen”) med cream cheese, honung och vaniljpulver. Placera hallon och hjorton i botten av fyra dessertskålar. Lägg bitar av -> quinoachoklad på bären, eller andra valfria kex. Sedan fördelar du kokos- och creamcheeseblandningen över och avsluta med att garnera med passionsfrukt. Ställ dem i frysen och servera när de fortfarande är lite frusna.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Godsaker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s