Hallonsmulpaj till frukost

Fredag och långfrukost, då blire’ paj! Denna består av ytterst få ingredienser och är enkel att slänga ihop.

IMG_0277  IMG_0286IMG_0290

Hallonsmulpaj (1 portion)

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg hallon i botten av en liten pajform (14 cm i diameter).
  2. Blanda 1,5 dl glutenfria havregryn/fiberhavregryn med 2 msk yoghurt och lite honung. Lägg blandningen över hallonen och grädda i ugnen i ca 17-20 minuter.
  3. Servera exempelvis med yoghurt blandat med -> hemmagjord sylt
Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s