Banan- och kokoskaka till frukost

Snabblagad & god frukostkaka med få ingredienser. Den är både glutenfri, laktosfri, sockerfri, äggfri, nötfri, vegansk osv osv. En kaka som passar många.

IMG_0250

Ingredienser (1 portion)
1,5 msk kokosmjöl
1 (ekologisk) banan
1 msk (ekologiska) kokosflingor
blåbär till garnering

Mosa bananen (micra den några sekunder så blir den enklare att mosa). Blanda bananen med övriga ingredienser och lägg i en microsäker form. Micra på högsta effekt i 1,5-2 minuter. Servera med -> en god sylt eller kvarg.

IMG_0251

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s