Små pumpakakor

pumpa
Gör din egen pumpapuré genom att dela en pumpa på mitten och kärna ur den. Skär bort skalet runt pumpan och skär sedan pumpan i bitar. Lägg bitarna på ett bakplåtspapper och rosta i ugnen på 175 grader i ca 40 minuter, (eller koka dem tills de mjuknat). När bitarna svalnat mixar du dem i en matberedare till en slät puré.

IMG_0212 IMG_0215

Små pumpakakor (ca 16 st)
3-4 msk pumpapuré
8 färska dadlar
1 dl fiberhavregryn
1/2 dl kokosmjöl
4 msk kokosflingor

Mixa alla ingredienser och forma till små kakor. Dekorera med hasselnötter och ställ sedan in kakorna i kylen innan servering. Går finfint att frysa in.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Godsaker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s