Vegetarisk tacos med hemmagjort tortillabröd

Denna vegetariska tacomiddag tog 15 minuter att tillaga och är fri från gluten, laktos & tillsatser. Både näringsrikt, proteinrikt och grymt gott!

IMG_0162IMG_0169IMG_0166IMG_0172 willys

Tortillabröd (1 st)
2 ägg
2 msk sojamjöl (eller annat mjöl)
1 msk fiberhusk
en nypa salt

Fyllning
1 förpackning sojafärs eller quornfärs
1 förpackning ekologisk tacokrydda utan tillsatser (finns på Willys)
valfria grönsaker
kvarg

Beskrivning
1. Sätt ugnen på 160 grader. Blanda alla ingredienser till tortillabrödet i en skål och bred ut till en cirkel på ett bakplåtspapper. In i ugnen i ca 15 minuter.
2. Stek sojafärsen och tillsätt tacokrydda, (tips: görs -> din egen tacokrydda om du inte har vägarna förbi Willys).
3. Fyll brödet med tacofärsen, valfria grönsaker och kvarg/turkisk yoghurt och strö över lite parmesan. Mmmm!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s