Sojafiléer med curry och quinoa

IMG_0118IMG_0115

Ingredienser
1 förpackning sojafiléer
2 morötter
1 gul lök
en näve torkad persilja
(massa) curry
salt, chilipulver, vitpeppar
japansk soja
250 ml oatly matlagningsgrädde
3 dl ekologisk quinoa + 1 ekologisk grönsaksbuljongtärning

Gör så här:
1. Sjud sojafiléerna i ca 20 minuter tillsammans med morotsbitar
2. Koka quinoa med 1 grönsaksbuljongtärning.
3. Häll av vattnet från filéerna, och stek sedan filéerna och morotsbitarna med en hackad gul lök. Krydda med salt, chilipulver, vitpeppar, (massa) curry och torkad persilja. Stek en stund till.
4. Tillsätt sedan matgrädde och soja och låt allt stå och puttra någon minut. Servera filéerna med  quinoan och en skvätt balsamico.

IMG_0588

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s