Omelettmuffins

Enkla omelettmuffins som kan varieras i all oändlighet.

IMG_0097IMG_0101 IMG_0108

Vispa ihop 4 st ägg med 4 msk mjölk (exempelvis mandelmjölk, kokosmjölk eller havremjölk). Kasta sedan ner det skafferiet och kylen har att erbjuda. Jag hällde ner ett par matskedar torkad oregano och persilja, örtsalt, svartpeppar, tinad spenat och smulad fetaost. Fördela smeten i 6 muffinsformar och grädda dem i mitten av ugnen ca 20-25 minuter. (200 grader). Annat som kan vara gott i omelettmuffins är tomat, riven morot, oliver, champinjoner, basilika, majs, solrosfrön och broccoli.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s