Glutenfria scones

 IMG_0034
IMG_0032
IMG_0040

Ingredienser
4,5 dl glutenfri mjölmix
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
0,70 dl margarin/kokosolja/matolja
2 tsk fiberhusk
3,5 dl filmjölk eller yoghurt

Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål. Rör ner smält margarin/olja i mjölet. I en annan skål blandar du fiberhusk och filmjölk, låt det sedan och dra ihop sig i några minuter. Rör ner filmjölken i mjölblandningen och fördela sedan smeten i muffinsformar på en plåt. Nagga bröden med en gaffel och grädda i ca 8-10 minuter i mitten av ugnen.

Sconesen serverades med ->min hemmagjorda sylt, brieost, prästost och te.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Bröd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s