Vegetarisk färs med champinjoner och risnudlar

En enkel och smakrik vegfärs som går snabbt att tillaga.

IMG_0255

Ingredienser
1 förpackning vegetarisk färs från hälsans kök
5-6 champinjoner (grovt hackade)
2 dl gröna ärtor
1 gul lök (grovt hackad)
1 förpackning ekologiska passerade tomater (390 g)
1 ekologisk grönsaksbuljongtärning
en skvätt citronsaft
fryst persilja efter behag
salt/vitpeppar/paprikapulver/svartpeppar
1 förpackning risnudlar
tomater till servering

Gör så här
Stek färsen i lite olivolja och tillsätt champinjoner, lök, gröna ärtor och stek tills allt mjuknat. Krydda med kryddor och en buljongtärning. Häll  över passerade tomater och lite vatten till önskad konsistens och låt färsen stå och puttra i några minuter. Koka upp risnudlarna i en kastrull enligt anvisningar på förpackningen. Servera färsen och nudlarna med körsbärstomater.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s