Små fetaostburgare

IMG_9730 IMG_9738

Ingredienser – fetaostburgare (7 st små)
1 tetra stora vita bönor
1 ägg
1 msk olja
ett par msk hackad färsk basilika
50 g fetaost
en halv rödlök (finhackad)
2 msk pofiber (eller potatismjöl)
ca 4 soltorkade tomater (finhackade)
salt/peppar/chilipulver

Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Mixa alla ingredienser i en skål, förutom rödlök och soltorkade tomater som rörs ner sist med en sked. Smaka av och forma sedan till små biffar. Stek biffarna i några minuter på varje sida och lägg dem sedan på en plåt. Låt dem vara i ugnen tills konsistensen verkar bra och de fått fin färg. (vet ej exakt tid, men ca 20 minuter skulle jag tro).

Jag serverade burgarna tillsammans med min ->hembakta formlimpa som hamburgerbröd, en skiva chevréost, vitlökssås och ruccola.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s