Somrig plockbuffé

Igår gjorde jag en buffé där jag gick loss på massa grönt och mammas färska trädgårdsörter. Gjorde alla rätter vegetariska och fria från laktos, gluten och raffinerat socker. Alltid kul med plockmat och många olika smakkombinationer!

Vill även rekommendera att blanda hallon, is, limeskivor och mynta i vattenkaraffen för en frisk smak 🙂

Följande rätter serverades:

  • Färska vårrullar fyllda med grönsaker, lime och koriander (tidigare recept finns här och här)
  • Zucchinisnittar toppade med hummus, tomat och persilja.
  • Ugnsgratinerade rödbetor med chevréost, honung, rosmarin, valnötter och ruccola.
  • Het tomat- och bönsalsa.
  • Äppelsallad med honungsvinägrett och rostade hasselnötter.
  • Melon- och fetaostspett med mynta.
  • Små fetaostburgare med min enkla limpa som hamburgerbröd.

buffé 2
buffé 3
buffé
buffé 4 IMG_9729
buffé 5

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s