Sojafärs med fullkornspasta

Sojafärs är otroligt proteinrikt och mättande. Jag dränkte min med massa goda kryddor vilket gjorde den riktigt smakrik. Blev förvånad över hur sjukt mycket mat det blev av en förpackning från goodsoy (typ 11-12 matlådor utöver en stor portion till middag).

bild 3bild 1

Steg ett är att sjuda den torra sojafärsen enligt anvisningar på förpackningen (i ca 15 minuter med en buljongtärning). Steg två är att hälla av vattnet och sedan steka färsen. Jag stekte på låg värme och blandade ner allt möjligt:

1 förpackning (ekologiska) krossade tomater, 2 pressade vitlöksklyftor, pressad citron, 2 rivna morötter, soja, tomatpuré, massa basilika, oregano, salt, paprikapulver, svartpeppar, lökpulver, chili, ingefära och spä ut med vatten till önskad såsighet.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s