Marinerade kycklingfiléer

Somrigt och enkelt! Marinaden gjorde kycklingen riktigt saftig och smakrik. Till kycklingen serverades grönsaker och quinoa som kokats upp i kokosmjölk, samt en fräsch sallad.

bild 2bild 4

Marinaden blandade jag ihop av
: olivolja, soja, oregano, chilikrydda, 2 vitlöksklyftor, lite sweet chili och svartpeppar.

Lägg kycklingfiléerna och marinaden i en fryspåse och låt det stå och dra sig i kylen några timmar. Lägg sedan kycklingen i en form i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (ett tips är att slå ugnen på grillvärme de sista minutrarna).  Servera!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s