Granola med smak av kanel

En superenkel, knaprig, kaneldoftande granola som passar perfekt till yoghurten eller som topping på efterrätten.

bild 1 (1)bild 1
bild 2 (1)bild 4

  • Sätt ugnen på 200 grader. Blanda följande ingredienser i en skål: 5 dl havrekärnor, 2 msk kanel, 1 tsk ekologiskt vaniljpulver och 1/2 dl agavesirap eller honung, ett par msk pumpafrön (eller andra nötter/frön)
  • Häll ut blandningen på ett bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i ca 13-15 minuter. Rör om några gånger så det inte bränns.
  • Ta ut, låt svalna och förvara i en glasburk.
Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s