Tonfiskröra med äpple och persilja

Älskar tonfiskröra, och min nya favorittwist är att blanda med äppelbitar. Perfekt smakkombo!

bild 1  bild 3

Blanda: kvarg, tonfisk, lite hackad lök, fryst persilja, äppelbitar, en skvätt citron, salt och peppar (ev lite tomatpuré). Smaka av och servera med ägg, surdegsbröd och grönsaker.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s