Mandeltorsk med svamp- och blomkålsfräs

bild 5 (1)

Gör så här:
1. Salta, peppra och vänd ett torskblock i mandelflarn på en tallrik. Dela blocket i 3-4 bitar.
2. Hacka och fräs champinjoner, rödlök, blomkål , purjolök och en stor pressad vitlöksklyfta i en stekpanna med olja. Ringla över lite vitvinsvinäger och ännu mer olja. Salta och smaka av med kryddor (jag använde chili och svartpeppar)
3. Stek torskbitarna i lite olja på medelhög värme, krydda och ringla över lite saft från en citron.
4. Strö parmesan och ännu mer mandelflarn över torsken och servera med fräset (och någon god sås)

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s