Förrätt: Rensteksröra på ett hjärtligt vis

Förra veckan var det min och Hannas tur att vara värdinnor i ”Halv åtta hos mig”. Vi är sammanlagt åtta brudar som medverkar och vi lagar alla middagar två och två. Vårt tema var ”Norrland och kärlek”. (Samtliga bilder  från middagen har duktiga Hanna tagit)

10149207_10202707269476963_2005986531_n

Förrätt: Rensteksröra på ett hjärtligt vis
1. Börja med att grädda våfflor – beräkna 1 våffelhjärta/person. (Receptet på våfflorna har jag gjort förut och går att hitta här.)
2. Gör i ordning röran. Blanda: hackad rödlök, pressad citron, vitlök, creme fraise, majonäs, salt och vitpeppar.
3. Lägg en klick röra och en skiva renkött på varje våffelhjärta. Färdigt att servera!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s