Liten äppelpaj

En snabb, enkel & god äppelpaj till söndagslunch. Extra god var den att äta ute på balkongen i vårsolen.

bild 3 bild 1

Ingredienser
1/2 dl valfritt mjöl (jag blandade hasselnötsmjöl och kokosmjöl)
1 mosad banan (ett tips är att micra bananen lite, då blir den enklare att mosa)
1 tsk kanel och lite kardemumma
1 ägg
1 äpple
en nypa vaniljpulver
valfritt: kvarg till servering

Gör så här
1. Riv 1/2 äpple och blanda med övriga ingredienser i en skål.
2. Skiva den andra halvan av äpplet lägg ovanpå kakan. Pudra kanel över.
3. Micra kakan i 2,5-3 minuter på högsta effekt.
4. Ta ut kakan, pudra över ännu mer kanel och servera med exempelvis lite kvarg.

bild 5

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Godsaker, Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s