Spenatsoppa med ägg

Enkelt och gott!

bild 4 (4)

Ingredienser (ca 4 portioner)
500 g fryst spenat
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 st grönsaksbuljongtärningar
1 dl matlagningsgrädde
2 msk pressad citron
1 l vatten
salt/peppar
1 ägg per portion

1. Koka äggen tills de är hårda, ca 9-10 minuter.
2. Fräs lök och vitlök i lite olja i en kastrull. Tillsätt den tinade spenaten och fräs lite till.
3. Smula ner buljongtärningarna, häll ner vattnet och citronen. Koka upp allt i några minuter.
4. Rör ner matgrädden i soppan och smaka av med salt och peppar.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s