Formlimpa

Fina Klara kom över på sopp- och brödmiddag hos mig idag. Efter det svingade vi loss i ringar och rep på Iksu. Förberedelserna är i full gång inför Toughest i maj, vilket kan vara den största utmaningen någonsin…

bild 1 (1)
  bild 2 (3)
bild 4 (2)  bild 3 (5)  

Recept formlimpa
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa 4 ägg fluffigt. I en annan skål – blanda 1 dl mjöl (jag använde fullkornsdinkel), 2 krm salt, 2 tsk bakpulver, 1 msk pofiber och 1 msk fiberhusk.
3. Rör ner de vispade äggen samt 50 gram smält kokosolja/matolja i mjölblandningen. Blanda allt ordentligt.
4. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd brödform och strö över sesamfrön/pumpafrön. Grädda i ca 30 minuter i mitten av ugnen.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Bröd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s