Torsk med citronsås och röd quinoa

Citronsåsen var supergod och passade perfekt till torsken och tillbehören.

bild 3

Ingredienser:
1 st torskblock
röd quinoa
grönsaksbuljong
1 avokado
groddar
soltorkade tomater
fetaost

Sås:
turkisk yoghurt
1 citron (skalet från hela och saften från halva)
salt, vitpeppar, chili
basilika efter behag

1. Dela torkblocket i fyra delar. Lägg dem i en form och krydda/salta. Blanda ingredienserna till såsen och lägg såsen på fisken. Sätt in fisken i mitten av ugnen på 175 grader i ca 20-30 minuter.
2. Koka quinoa enligt anvisningar på förpackningen med 1/2 grönsaksbuljong.
3. Servera fisken och quinoan med fetaost, avokado, groddar, soltorkade tomater och en citronskiva

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s