Apelsinchokladkaka

Glad alla hjärtans dag! Dagen till ära åt jag ett hjärta i form av en apelsinchokladkaka med keso. Funkar lika bra till frukost som till mellis eller kvällsmål. Nu fortsätter dagen i restaurang- och bioanda med några brudar, love it.

bild 2 (2)   bild 5bild 3

Apelsinchokladkaka (1 portion)
1/2 dl fiberhavregryn
1 äggvita
saften från 1/2 apelsin
1-1,5 tsk honung
2 tsk kakao
en nypa naturligt vaniljpulver (går att utesluta)
topping: keso, kokos, mullbär  och den andra apelsinhalvan

Gör så här
Blanda alla ingredienser i valfri skål/form och micra i 1-2 minuter. Servera med valfri topping. Sedan är den redo att ätas!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s