Tomatbakad torsk med quinoa

Krydda ett torskblock, skiva den i 4 delar och lägg i en ugnssäker form. Häll ett paket krossade tomater och massa persilja över. In i mitten av ugnen på 175 grader i ca 30-40 minuter. Lägg sparris över fisken när några minuter återstår. Servera med en god sallad, quinoa och kvarg blandat med sambal oelek. KLART!

bild 2 (2)

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s