Ädelostbakad torsk

Torsk med ett täcke av ädelost! Till det blev det avokado och en kall currysås, haricots verts, morötter och isberg. Sjukt gott om man får säga det själv ; ) Smakerna passade så bra ihop. Har inga exakta mått, men receptet är enkelt och kan inte bli så fel.

bild 1 (1) 

Du behöver: (för 1 portion)
torsk
ädelost
lite persilja
1 avokado
1 liten morot
haricots verts
isbergsallad
kvarg
currykrydda, gurkmeja, vitpeppar, salt

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader. Krydda den tinade fisken med vitpeppar och salt, lägg sedan ädelost och lite persilja över. Placera fisken i en ugnssäker form i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
2. Koka haricots verts i lätt saltat vatten.
3. Blanda kvarg med curry, en nypa salt och gurkmeja. Smaka av.
4. Servera med avokado, riven morot och isbergsallad

bild 2 (1)

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s