Vegetariska basilikapuckar & hemmagjord coleslaw

Testade märket Anammas vegetariska basilikapuckar, och de får högt betyg av mig! Kombinationen av puckarna, avokadon och min coleslaw blev en riktig hit.

bild 1 (1) bild 2   bild (4)

Rödkål- och fänkålscoleslaw 
4-5 dl strimlad rödkål
3 dl strimlad fänkål (en hel liten fänkål)
2-3 dl turkisk yoghurt
1 tsk fransk senap
salt och peppar efter behag

Blanda alla ingredienser och ställ in i kylen ett tag. Stek basilikapuckar i olja tills de blivit krispiga och krydda med vitpeppar. Ät tillsammans med isbergsallad och avokado.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s