Banan- och havreplättar

Lyxfrukost!

bild 3 bild 2

1 portion (ca 8-9 småplättar)
1 ägg
1 dl fiberhavregryn/havregryn
1/2 dl kokosmjölk eller vanlig mjölk
1/2 mosad banan
en nypa salt
en nypa vaniljpulver (går att utesluta)
valfritt tillbehör: kvarg/turkisk yoghurt och jordgubbar

1. Blanda alla ingredienser i en skål, klicka ut till småplättar och stek på medelhög värme.
2. Jordgubbssås: Blanda kvarg/turkisk yoghurt med lite honung, vaniljpulver och mosade jordgubbar.
2. Servera plättarna med jordgubbssåsen, nötter, bär, kokos och en klick naturligt jordnötssmör.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s