Snabb micropizza

Enkel, men ändå nyttig och god lunch. Perfekt om man har grönsaker eller andra rester i kylen som behöver användas upp. Fyllningen kan ju varieras hur mycket som helst.

bild 1 (3)  bild 4 (2)bild 2 (3)  bild 3 (2)
Ingredienser:
1 ägg
2,5 msk grahamsmjöl (eller annat mjöl)
1 krm bakpulver
en nypa salt
oregano och vitpeppar efter behag

1. Blanda alla ingredienser till pizzadegen i en skål.
2. Häll ut degen på en tallrik och micra på full effekt i 1-2 minuter. Ta ut tallriken efter halva tiden och vänd på degen.
3. Lägg på valfri fyllning och micra sedan 1 minut till.

(Min fyllning: tomatpuré, paprika, körsbärstomater, svarta oliver, skinka, ost och oreganokrydda. Avslutningsvis toppade jag med spenatblad, pinjenötter & svartpeppar.)

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s