Carbonara in my way

bild (3) bild (9)
Ingredienser (3-4 portioner)

1 förpackning strimlad skinka
1 gul lök
1/2 dl kvarg eller turkisk yoghurt
1 ägg
1 dl mjölk
1/2 tsk muskotnöt
salt/peppar

1 zucchini
en nypa salt

1. Hacka löken. Bryn skinkan och löken i några minuter. Krydda med muskotnöt och peppar.
2. Strimla hela zucchinin till långa remsor med en potatisskalare/osthyvel. Koka strimlorna i saltat vatten i 1-2 minuter.
2. Blanda kvarg, mjölk, ägg, salt och peppar och vispa ner med skinkan och löken.
4. Blanda såsen med zucchipastan och toppa med lite persilja

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s