Tunnbröd i stekpanna

Supergött och enkelt, smakar precis som mjukt tunnbröd brukar smaka 🙂

Tunnbröd Tunnnbröd

2 st bröd
1 dl fullkornsdinkel (grahamsmjöl eller annat mjöl funkar också)
1/3 tsk bikarbonat
1/4 dl mjölk
1/2 dl naturell yoghurt
en nypa salt

Blanda alla torra ingredienser och rör sedan ner resten. Klicka ut smeten i två delar i en torr, förvärmd stekpanna. Platta ut degen så tunt det går med en stekspade och stek på hög värme tills de är genomgräddade. (Akta så de ej bränns). Lägg på ost eller annat pålägg, färdigt!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Bröd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s