Fylld paprikagrotta

So simple, but so good! Gröp bara ur kärnorna ur paprikan, fyll med valfri (förvärmd) fyllning – exempelvis en kryddig köttfärs eller tonfiskröra. In i ugnen på 200 grader tills paprikan mjuknat och allt är varmt. Servera med fetaost, morötter, majs och kvarg blandat med ajvar och kryddor. KLART.

Köttfärsfylld paprika

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s