Banangröt och enkel äggröra

Banangröt
Koka 2 dl vatten med 1/2 dl havregryn och 1/2 dl kruskakli, mosa ner en halv banan och lite kardemumma. Toppa den färdiga gröten med lite nötter och hallon. 

Enkel äggröra
Knäck ett ägg på en tallrik. Picka sönder gulan med en tandpetare/gaffel. Micra på full effekt i ca 1 minut, kan behövas lite längre tid beroende på micro. Mosa sedan ihop ägget med 1 msk yoghurt, lite kryddor: persilja eller gräslök, svartpeppar, salt och oregano. Ät äggröran med ett knäckebröd och tomat, gurka, salladsblad.

äggrörabanangröt äggröra2

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s