Vanilj- och melongröt & snabbt morgonbröd

melongröt morgonbröd
Guten morgen!

Gjorde en dunderfrukost i morse. Var sugen på mjukt bröd så jag gjorde ett som tog 5-minuter, med favoritpåläggen keso och leverpastej. Till detta blev det vanilj- och melongröt.
 
Vanilj- och melongröt
Skär några bitar från en cantaloupemelon eller honungsmelon och koka eller micra med 1 dl fiberhavregryn, mjölk, lite vaniljpulver och riven kokos. Toppa med kvarg blandat med keso och lite vaniljpulver och kokos.

Morgonbröd
1 äggvita
1 msk valfritt mjöl (ex sojamjöl, dinkelmjöl, kokosmjöl, rågmjöl)
1 msk fiberhavregryn
en nypa fiberhusk (kan uteslutas)

Vispa ihop alla ingredienser. Häll ut i två delar på ett bakplåtspapper (gör inget att den är lite lös, det drar ihop sig) Grädda i 5 minuter på 225 grader.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Bröd, Frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s