Hjortskavsgryta med bönor

hjortskav hjortskav3hjortskav2

Hjortskavsgryta (4 portioner)
240 g hjortskav
1 paket blandade bönor
2 st vitlöksklyftor
1 paket matgrädde
persilja efter behag
1 gul lök
salt/svartpeppar/vitpeppar
kalvfond och en skvätt soja
en skvätt pressad citron
några champinjoner

1. Hacka champinjoner och den gula löken. Pressa vitlöken. Stek i någon minut och tillsätt sedan viltskavet, krydda.
2. När det är genomstekt tillsätt persilja, bönor, citronsaft.
3. Häll ner matgrädde, kalvfond och soja. Låt puttra i några minuter. Servera med exempelvis matvete och grönsaker.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s