Wrapbröd

wrap4       wrapwrap2

Gjorde eget wrapbröd idag som går fort att slänga ihop och som är mycket bättre än köpes-tortilla. Som fyllning tinade jag upp några av köttfärsjärparna jag gjort tidigare och skar dem i bitar. Fyllde även med majs, bladspenat, keso, kvarg+sweet chili och gurka.

1 st wrapbröd:
3 äggvitor (eller 1 ägg+1 äggvita)
1 msk kokosmjöl
1 tsk fiberhusk (eller 2 tsk krossade linfrön)
1/4 tsk bakpulver
valfria kryddor- exempelvis örtsalt och oregano

Mixa alla ingredienser med en stavmixer till en slät smet. Hetta upp en stekpanna med kokosolja eller smör. Häll i smeten och se till att den sprids ut och blir så tunn som möjligt. Stek i ca 2-3 minuter, vänd sedan försiktigt och stek andra sidan i ytterligare 2 min. KLART.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Bröd, Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s