Kesoplättar med kanel

.,s vc,m
cvbnm
Smarrig lunch som intogs i solen. Dessa blir inte lika söta som bananplättar, men väldigt goda ändå.

Kesoplättar (1 portion)
2 ägg
125 g keso
1 msk linfrön
2 msk fiberhavregryn
1/2 tsk bakpulver
kanel efter behag
en nypa salt
(bär och kokos till servering)

1. Blanda alla ingredienser i en skål med en sked
2. Stek på låg värme i olja
3. Rör ihop exempelvis kvarg, lite kokosmjölk och jordnötssmör och lägg mellan varje plätta. Strö över kanel och servera med bär och kokos.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Frukost, Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s