Souvas med morotsmos

MAAAAT. Älskar viltsmaken i souvas, som den äkta norrlänning jag är.

bild (94)bild (91)

1. Skala och hacka potatis och morötter. Koka dem i en kastrull.
2. Stek souvas på hög värme, och sänk sedan till medelhög värme tills den är färdig. Krydda med salt och svartpeppar.
3. Elvispa potatisarna och morötterna i pannan med lite smör, salt, vitpeppar och mjölk.

Detta mästerverk serverades med fefferoni, en god sallad, orientdressing och mexicanadressing.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Middag/lunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s