Snabba frukostmuffins med smak av kanel

bild (66) bild (67) bild (69)

Enkla och goda frukost- och mellanmålsmuffins.

INGREDIENSER (4 st)
1 ägg
1/2 dl havregryn
1 msk valfritt mjöl (exmpelvis grahamsmjöl, dinkelmjöl, sojamjöl)
1/2 rivet äpple
1/2 tsk bakpulver
1 nypa salt
2 tsk kanel
1 msk linfrön (kan uteslutas)

Vispa ägget hårt och blanda sedan ner resterande ingredienser. Häll upp i muffinsformar. Jag rev äppelhalvan som blev kvar till topping och strödde över några pumpafrön innan de åkte in i ugnen. Grädda i 10-12 minuter på 200 grader. KLART.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Frukost, Godsaker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s