Den perfekta våfflan

bild (52) bild (53)
Otroligt goda och proteinrika våfflor! Serverades med bär, kokos, en klick naturligt jordnötssmör och kvarg utblandat med honung och vaniljpulver.

Våfflor (6-7 stycken)
3 dl fiberhavregryn mixat till mjöl
1,5 tsk bakpulver
1 nypa salt
3 tsk honung
6 msk mjölk
3 ägg
150 g kvarg/kesella
kardemumma efter behag

Blanda ihop alla ingredienser och grädda i lite kokosolja/smör.

Annonser

1 kommentar

Filed under Frukost, Middag/lunch

One response to “Den perfekta våfflan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s