Pannkakstårta till lördagsfrukost

bild (50)bild (47) bild (49)

Startade lördagen med lyxfrukost som sedan följdes upp av jobb på Ur & Penn. Efter jobbet begav jag mig till IKSU för volleybollmatch med ett taggat gäng. Vilka sommarkänslor man får av att spela på deras sandplaner. Måste bli en helgtradition framöver!

Banan- och kokosplättar:
1 mosad banan
1 ägg
en skvätt kokosmjölk
lite kardemumma
ca 1 msk kokosmjöl (kan uteslutas)

Blanda ihop allt och stek på medelhög värme tills de fått färg. (Har man inte alla ingredienser går det lika bra att bara använda banan och ägg som är grunden för smeten)

Stavmixa kvarg, hallon, vaniljpulver och en skvätt mjölk tills konsistensen känns lagom tjock. Lägg fyllningen mellan varje plätta och sedan överst på tårtan. Strö över riven kokos och servera med exempelvis kiwi och hallon.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s