Supergoda våfflor utan mjöl

bild (15)

Ca 5-6 våfflor
Mixa 2,5 dl fiberhavregryn till ett mjöl. Blanda ner 1,5 tsk bakpulver, 1 nypa salt, riven kokos, 2 ägg, 100 g kesella, lite yoghurt och vatten- tills konsistensen är lagom tjock. (ska vara lite tjockare än plättsmet)

Blanda samman alla ingredienser och grädda i ett våffeljärn. Tänk på att ha i smör eller kokosolja i järnet, annars fastnar dem.

Vi åt med varma hallon och jordgubbar, banan, kiwi och smetana utblandat med kardemumma. SÅ GRYMT GOTT!

Annonser

1 kommentar

Filed under Frukost, Middag/lunch

One response to “Supergoda våfflor utan mjöl

  1. Jan Westerberg

    Var det sådana här plättar som du fyllde Eddan med – så han inte åt i princip någonting mer på 2,5 dagar därefter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s