”Ballerinamuffins” och kokostoppar!

bild9bild8 bild6

Kokostoppar:
2 ägg
50 gr smält smör
200 gr kokosflingor.
Mörk choklad 70 %

Gör så här
Blanda ihop allt och rulla till små bollar.
Grädda 10-12 min i 175 grader

Doppa dessa i smält mörk choklad och ställ dem i frysen tills de stelnat.

Ballerinamuffins
Lager 1:
1/2 dl fiberhavregryn
1/2 mosad banan
1 ägg
1 msk kakao
2 msk kvarg

Lager 2:
1 msk fiberhavregryn
1/2 mosad banan
1 äggvita
1 msk jordnötssmör

Gör så här:
1. Blanda ihop allt till lager 1 i en skål, och allt till lager 2 i en annan.
2. Fördela nästan all smet av lager 1 i 2-4 muffinsformar (beroende på storlek). Fördela över lager 3. Och sist men inte minst det där lilla du sparade av lager 1.
4. In i micron på full effekt i ca 2-4 min eller tills de har stelnat.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Godsaker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s