Hjortronfest

efterrättIgår var dessa skönheter hos mig för middag och tentaplugg. Vi gjorde palsternackssoppa med ett jättegott kesobröd till. Efterrätten bestod av mammas goda hjortronsylt serverat med kvarg och naturell yoghurt, smaksatt med kardemumma och toppat med kokosflarn. Hade kunnat äta 10 såna portioner, men hade tyvärr begränsat utbud. TRY IT!middag

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Godsaker, Vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s